Промени језик   Sitemap   01.12.2023. 08:36
 НАСЛОВНА    АРХИВА    НИН ДИЈАЛОГ    САДРЖАЈ      ПРЕТПЛАТА    E-ПРОДАЈА 
 

 

eNiN за iPad

Верзија 1.1


Од 16. 8. 2013. на iTunes App Store-u доступна је нова верзија наше НИН апликације - В 1.1. Нову верзију еНиН апликације можете преузети са адресе https://itunes.apple.com/us/app/enin/id582449791?mt=8

Шта је ново у верзији 1.1?

Преко верзије 1.1 је могуће претплатити се на НИН само путем iTunes налога због строго прописаних услова  iTunes App Storeа. Постојећом претплатом на  електронско издање магазина сви наши корисници моћи ће да наставе прегледање и читање садржаја само преко сајта http://www.nin.co.rs

Претплата преко iTunes налога је „ауто-ренеwинг“ модел претплате, што значи да се претплата на крају сваког изабраног периода аутоматски продужава за још један изабрани период, осим уколико корисник сам не прекине претплату 24 сата пре краја текућег периода.

Постоје четири претплатничка периода:

- 1 месец за 3,99 УСД

- 3 месеца за 9,99 УСД

- 6 месеци за 17,99 УСД

- 12 месеци за 35,99 УСД

За све време претплатничког периода корисник може да неограничено приступа и чита сва издања НиН-а до тог тренутка објављена у електронском облику. Доступна су му како актуелна издања, тако и целокупна архива електронских издања.

 Услови претплате на садржај НиН-а преко iTunes налога су:
  • Претплата ће бити наплаћена одмах након потврде куповине у самој апликацији.

  • Претплата се аутоматски продужава на крају претплатничког периода уколико не буде искључена најкасније 24 сата пре истека текућег претплатничког периода.

  • Налог ће бити задужен за висину претплате у току 24 сата пре истека тренутног претплатничког периода.

  • Претплату може да контролише или искључи корисник на „Подешавања налога“ у оквиру апликације „App Store“  (http://support.apple.com/kb/ht4098).

  • Није могуће отказати текућу претплату.Приступ за чланове
  Корисничко име
  Лозинка
 
  Постаните члан! Региструјте се овде
Изгубили сте Лозинку? Кликните овде
Мисли

Драган Бјелогрлић, глумац и редитељ

САД су настале на идеји: у Америци је све могуће и то је земља где можете да остварите свој сан. Испада да је Србија земља где можете да сахраните свој сан.

Прочитајте све мисли


 
Услови коришћења | Terms of use
eNIN iPad
НИН online
Copyright © 2006