NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Za one koji dolaze

Zekice, benkice, cipelice i kompleti za vaše mališane u šetnji, igri i školi

      Dok sa nestrpljenjem iščekuju najsrećniji događaj u životu, buduće majke i očevi moraju spremno da dočekaju novog člana porodice i pokupuju sve što je potrebno. Uz sve dobronamerne savete može vam se dogoditi da nešto bitno ipak zaboravite i zato, pre nego što vas uhvati panika, pregledajte ponudu na Mreži.
       Od opreme za bebe za izlazak iz bolnice, kreveta, kolica, ogradica, stolica i bočica do kozmetike naći ćete na sajtu http://www.momstobefashions.com. Na adresi http://www.babygear.com nude se proizvodi poznatih firmi Kiko, Grako, Kosko, Plejteks i kolica Meklaren sa popustom od 50%. Na sajtu http://www.boomerskids.com mogu se razgledati benkice i zeke za novorođenčad, haljinice za veće devojčice ali i haljine i kompleti za mame i ćerkice.
       Nekada nije lako odrediti pravu veličinu za svoje dete. Da ne biste pogrešili, otidite do prezentacije http://www.anichini.net/pag.inshop.html gde ćete, na osnovu visine i težine deteta, lako doći do prave mere.
       Na sajtu Le mode http://www.lemode.com potražite moderne cipelice, krevete, igračke, modne detalje i nakit za vaše mališane. Sportsku garderobu, patike i xins sa linkovima renomiranih firmi Fila, Levis, Najk, Ribok na adresi http://www.highstreetcentral.com/fashkids.htm.
       Za sezonu zima 2000/2001. za najmlađe, firma Beneton kreirala je jednostavne modele izrazito kontrastnih i sunčanih boja, i za devojčice i za dečake. Modele od tehničkog najlona, vune i crne kože pogledajte na adresi http://www.benetton.com/wwd/wear/ucb/fallwinter2000/kids.html. Sezonska sniženja su u punom jeku pa nemojte propustiti da pogledate sajt http://www.mischiefkids.co.uk/winter.htm gde su izloženi modeli za nastupajuću sezonu. DKNY, Miniman, Mosino, Mareze i Zizibo kreirali su za devojčice, dečake i uniseks modele od prirodnih materijala boje lešnika i karamele sa aplikacijama boje čokolade. Mosinova bledožuta jakna sa kapuljačom i kopčanjem na čičak u raznim veličinama prodaje se po ceni od 79 dolara.
      
       Katalog sa izuzetno elegantnim modelima za celu porodicu potražite na sajtu http://www.accetra.com/catalogindex.tpl. Italijanske cipelice za bebe, od sportskih do elegantnih srebrnih i sedefastih, pogledajte na sajtu http://home.earthlink.net/~toscana i http://www.ccoloso.com.mx. Najnovije modele cipela za devojčice i dečake za sve sezone pogledajte i na prezentaciji Nordstorm http://store.nordstorm.com/categiry/shoes_kids.asp.
       Starije devojčice, koje već i same prate modu, tinejxersko izdanje Voga mogu pregledati na adresi http://www.style.com/teenVogue/index.html. Najnovija jesenja kolekcija za trudnice i decu i originalne igračke za različite uzraste potražite na sajtu http://www.jojomamanbebe.co.uk. Simpatične plišane igračke pogledajte na sajtu http://www.plushdreams.com.
       Nekada nije lako odabrati pravi poklon za mališane ali i za mame i tate. Katalog poklona za sve prilike za mamu, tatu, dečake, devojčice i bebe pogledajte na adresi http://www.rightstart.com. Najmodernije pixame i spavaćice za dečake i devojčice naći ćete na sajtu http://www.bedthreads.com/indexx2html.
       Izuzetno kvalitetne i lepe modele za mame, bebe i školski uzrast Maks i Spenser naći ćete na adresi http://www2.marksandspencer.com/storesplus. Programi kupaćih kostima za decu nalaze se na sajtovima http://www.frenchkids.com i http://www.fairytalefashions.com. Nameštaj za kompletno uređenje dečje sobe pogledajte na sajtu http://www.bellakids.com. Najlepše lutke i najnovija kolekcija omiljene Barbike su na adresi http://www.thruchildrenseyes.com.
       U nastupajućim hladnim danima decu je neophodno zaštititi od vetra i hladnoće pa su im potrebne kape, šalovi i rukavice. Moderne xempere i prsluke od kvalitetne vune potražite na sajtu http://www.julie-dillon.ie/catalogueindex.htm, a modele kapa, šešira i beretki za decu i odrasle naći ćete na sajtu http://www.hatsinthebelfry.com.
       Moderan nakit, ogrlice, narukvice, sokne i čarapice za devojčice pogledajte na sajtu http://www.frenchkids.com/accesory.htm. Sportski i elegantni stil za devojčice i dečake pogledajte na sajtu http://www.boomerskids.com.
       Na adresi http://www.webvalues.net/children nalaze se linkovi za modele za decu svih uzrasta, časopisi, knjige i nameštaj za dečje sobe.
      
       NATAŠA USKOKOVIĆ


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu