NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Ni Milica nije kod kuće

      Požarevac. Porodica Milošević je izgleda raspršena na sve strane. Posle povratka iz Rusije supruga Marka Miloševića Milica Gajić sa sinom Markom neko vreme je boravila u Požarevcu, a zatim se preselila na Dedinje. Posle hapšenja Slobodana Miloševića, vratila se u svoj grad, u kuću svojih roditelja u Partizanskoj ulici u Požarevcu.
       Posle četvoročasovnog boravka Mire Marković i Marije Milošević u porodičnoj kući u Nemanjinoj 32 u Požarevcu, iz grada je nestala i Milica Gajić. Novinari koji su pokušavali da je pronađu ostajali su kratkih rukava.
       U međuvremenu, pripadnici "Otpora" koji su Mariju Milošević i Miru Marković proglasili nepoželjnim u Požarevcu, posle čijeg su upozorenja one i napustile grad, zatražili su prijem kod ministra policije Dušana Mihajlovića.
       U zahtevu za prijem naveli su ponašanje maloletnog brata Milice Gajić M. G. koji provocira pripadnike "Otpora", koji bez dozvole vozi automobil i za koga se čuje da neovlašćeno poseduje pištolj. Prijem kod ministra policije je zatražen jer požarevačka policija, a ni načelnik Radisav Đinović nisu reagovali na ova upozorenja.
       Krivična prijava je podneta i protiv nekadašnjeg načelnika Ginekološkog odeljenja požarevačke bolnice Dragana Milanovića - inače ujaka Milice Gajić koji je bio čovek od poverenja Marka Miloševića u finansijskim malverzacijama.
      
       M. V.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu