NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Srpsko-američki san

Iva Radošević

      Iva Radošević (21) diplomiraće iduće godine na Berkliju (masovne komunikacije) i želi da radi kao televizijski producent. Ovih dana ona boravi u Beogradu i koristi priliku da svoje kompozicije, balade, plasira na ovdašnjem tržištu. U tome joj pomažu aranžeri Mladen Marković i Miroljub Aranđelović Rasinski.
       Iva je, inače, kći operske pevačice Dubravke Zubović i inženjera Đorđa Radoševića. Na primedbu da je glasom (i stasom) očigledno na mamu, ova šarmantna devojka dodaje kako i njena sestra Lana, koja takođe studira na Berkliju (molekularnu biologiju) lepo peva, a brat Marko je pošao očevim stopama i studira na Santa Barbari (budući inženjer). Posle deset godina od odlaska iz Beograda i života u Americi, Iva kaže:
       - Ovde se živi za danas i budućnost se skoro ne planira. U Americi svako mora da ima svoj san. Moj san je da imam karijeru, da kasnije rodim decu i da im se posvetim i da mlada odem u penziju. Velike kuće i veliki automobili me ne zanimaju, htela bih samo što više da putujem i da vidim svet. U tom pogledu ovaj moj san je možda kombinovan između ovdašnje lakoće življenja i američkog svakodnevnog pritiska da nijedan dan ne prođe uludo.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu