NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Dojadili su nam

("Olako obećana brzina", NIN br. 2649)

      Kao dugogodišnji redovan čitalac želim da oštro protestujem protiv nečuvene odluke, da u broju koji je posvećen prvoj godišnjici otrežnjenja Srbije, uvodnik dodelite g. Ivici Dačiću iz SPS-a.
       Mislim da je to nesrećna odluka, da predstavnik partije koja nas je zavila u crno, sada ocenjuje šta se postiglo za godinu dana. Nama je za sve vreme njihove vladavine dosadila i ogadila njihova cinična laž i fraze kojima su nas danima ubijali u pojam.
       Da li je moguće da i danas moramo da čitamo njegove otrcane fraze o Kosovu, o ekonomiji, a znamo svi ko nas je u sve to uvalio i ko je zemlju opustošio. Verujte mi da su nama, čitaocima, dojadili intervjui sa gospođom Markovićkom, i njenim istomišljenicima, i ako smo morali da sve to slušamo i čitamo desetak godina, sada nam to nije potrebno, i molim vas da poslušate i glas nas čitalaca i da nas oslobodite njihovih intervjua i razmišljanja. Dovoljno smo ih slušali i već nam je zlo od njih.
       Molim vas da nas ne primoravate da prestanemo da kupujemo NIN. Prestanite u ime neke demokratije da im dajete prostora. Pustite da odu kako su i došli. Mi čitaoci ne želimo, ne želimo više da o njima čitamo.
       Mihailo Lazić, Beograd


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu