NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana novog broja


Politika
Vlada kao Mančester junajted(24/01/2002)
Moja korist je uspešnost. Cilj političara je da bude uspešan i da na osnovu toga dobije podršku onih koji glasaju. Moj cilj je da ljudi čije su kuće i imanja poplavljeni, prvi put u istoriji dobiju neke pare. Pošto vlada nema te pare, moj cilj je da nađem te pare. Naravno, ovaj iz “Hemofarma” će da kaže: povezaće me s nekim, isplatiće mi se. Ja kažem: da, hoće. Ali moj cilj je ne da sada “Hemofarm” bude zadovoljan nego da krajnji korisnik, građanin u Loznici bude zadovoljan. Moj posao je da svoj autoritet iskoristim, pa da pomognem i onome ko je meni pomogao. I to je politika. To je suština politike u demokratskim zemljama. I to nije korupcija, jer obično kada se radi o korupciji onda nema takve društvene koristi.

Beograd na elektrošoku(24/01/2002)
Tarifni sistem je najbolji mogući, a ko preživi sledeće udare hladnoće, posvedočiće o tome i sam

Nemačka – Slovenija – Bosna(24/01/2002)

Raspevani Solana(24/01/2002)
Nisu nam ni ovog puta stranci krivi što svoju kuću nismo sami uredili kako treba. Oni možda nemaju duše, ali šta nama fali?

U senci velikog brata(24/01/2002)
Sa Ministarstvom odbrane koje nema uticaj na Generalštab i parlamentom koji usvaja samo vojni budžet u celini, bez rasprave o stavkama koje su proglašene vojnom tajnom, Vojska Jugoslavije je daleko od transparentnosti i reformi



© 2000 NIN - redakcija@nin.co.yu