NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Sramota i apatija

(“U sigurnim rukama”, NIN br.2711)

      Ovoliku količinu zlobe, nepoštovanja i bezobrazluka, kako prema gospođi Mićić, tako i prema svojim čitaocima, zaista nisam mogla da očekujem od vašeg lista. Koja je vaša poruka? Možda osveta ili sugestija u stilu, evo ko će i kako vladati Srbijom kad je narod apatičan pa nije izašao na birališta u dovoljnom broju da izabere Koštunicu, čiju biste fotografiju onda mogli objaviti na naslovnoj strani, a na njoj ON, onako ozbiljan i zabrinut za narod i državu. Sigurna sam da to ne bi bila fotografija sa nekom od čuvenih grimasa koje g. Koštunica ne može da kontroliše i kojima vaša foto-dokumentacija sigurno raspolaže.
       Da je naslovna strana samo ilustracija neukusa koji se nalazi na stranicama lista, brzo sam se uverila. Atribute tipa “mlada pravnica” i “upadljivo riđe kose” doživela sam kao pokušaj diskvalifikacije ličnosti gospođe Mićić.
       A sada još nekoliko reči o temi kako je to Koštunica pobedio, a nije izabran i zašto. Da vam ne bi ostalo nejasno šta o toj temi misle građani, biću slobodna da izrazim svoje mišljenje, jer spadam u većinski deo Srbije koji nije izašao na izbore decembra 2002. god. Kao prvo, uopšte nisam u apatiji. Naprotiv, vrlo sam zainteresovana za svoj život i život svoje dece i porodice i zato ovaj put nisam izašla na izbore. Nisam imala za koga da glasam.
      
       MILICA JOKIĆ,
       advokat iz Novog Sada


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu