NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Prekaljeni ragbista

Srđan Kragojević

      
       “Kao prekaljeni ragbista još iz školskih dana, smatram se i sportski kvalifikovanim za pokroviteljstvo. Naravno, Petar, Filip i Aleksandar sa zadovoljstvom prihvataju članstvo. Bože zdravlja u Beogradu”, napisao je Aleksandar Karađorđević u pismu tadašnjem Beogradskom, a od Svetog Nikole 1992. godine Kraljevskom ragbi klubu.
       Međutim, od tada do danas, odnosi između pokrovitelja i Kluba ostali su hladni. Za NIN govori Srđan Kragojević, igrač i trener prvog tima:
       - Mislim da pokroviteljstvo nije samo reč, već neki drugi vid pažnje, pošto smo ponosno nosili njegove simbole. U to vreme kada smo na svim sportskim stranama reklamirali njegovo ime, on je ovde bio tabu-tema. Dok je bio u Londonu nije nas mogao posetiti. Sad dolazi u obližnji Vaterpolo klub “Crvena zvezda”, ali ne i kod nas. Stoga se pitamo da li su naši pozivi za klupsku slavu i druge prilike uopšte stizali do njega lično. Bićemo uporni u tome da stupimo u kontakt, jer smo, noseći njegovo ime i grb dvadeset godina, toliko zaslužili.
      
       D.P.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu