NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Sportska nervoza

Aleksandar Simić

      Sportskog novinara televizije Studio B Aleksandra Simića napao je Vojislav Radojević, službenik FK Partizan, a zbog pitanja postavljenog treneru crno-belih Lotaru Mateusu. Na konferenciji za novinare posle derbija Crvena zvezda - Partizan, aludirajući na izjavu direktora kluba Nenada Bjekovića da su za njegov klub i Zvezda i Rudar jednaki, Simić je upitao Mateusa da li se sada pribojava Rudara iz Pljevalja.
       Pretnjama i psovkama u kojima su mesto našli i članovi familije novinara Studija B, Radojević je nasrnuo na Simića, “da mu objasni šta biva kada se proziva legenda kakva je Nenad Bjeković”. Šta kaže Simić?
       - Nisam znao kako da se ponašam. Za 12 godina koliko se bavim ovim poslom, ovo je prvi put da mi se desilo ovako nešto. Radojević mi je, dan posle incidenta, uputio izvinjenje koje sam prihvatio. Ali, ako mogu da razumem da je on bio, kako je rekao, nervozan zbog utakmice, ne mogu da shvatim da se Partizan, kao klub, ponovo nije oglasio. Kao i prošli put kada je napadnut kolega Nedeljko Kovinjalo.
      
       G. P.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu