NIN Reklama
Oznaka i datum izdanja
Naslovna stranaPretrazivanjeArhivaRedakcijaProdaja
Naslovna strana broja

Najlepše lice televizije

Ivana Baltić

      Zahvaljujući glasovima deset hiljada čitalaca “TV Novosti” titula “Mis TV” Srbije i Crne Gore dodeljena je dvadesetsedmogodišnjoj Ivani Baltić, voditeljki emisije “Siti” na TV Pink. Ovo je prvi put da je biraju za najlepšu.
       Za NIN Ivana kaže da ju je oduvek privlačilo “lagano” novinarstvo, te da ne bi mogla da radi “ozbiljne” stvari. Ipak, na pitanje da li bi joj, umesto ove titule, bila draža neka nagrada iz novinarstva, ona odgovara:
       “Možda bi mi bilo draže da dobijem neku novinarsku nagradu, jer se bavim tim poslom. No, ova titula svakako prija. Prija mi, kao ženi. Nisam uopšte očekivala nešto slično, jer prošle godine nisam ni bila u konkurenciji.”
       O ovogodišnjem izboru na brodu “Argument” Ivana Baltić kaže: “Otišla sam tamo da bih napravila prilog za emisiju. Kad sam stigla, izdvojili su nas nekoliko i, nekako sam ’na prepad’, ja izabrana. Pomislila sam ’Bože! Zemljo, otvori se!’, jer su svi počeli da gledaju u mene. Počeli su da me slikaju, novinari su vikali ’Ivana, okreni se’, ’Nasmej se’... Jednom novinaru sam čak rekla ’Neću!’ Bila sam potpuno sluđena. Sutradan sam išla kod frizera i nisam mogla da verujem da je vest o izboru bila u svim novinama.”
       Ovogodišnja “Mis šarma” je Nataša Nešković, voditeljka kviza “Slagalica” na RTS-u, a “Mis personaliti” postala je Nataša Lekić, voditeljka i urednica BK Telefakta.
      
       D. L.


Copyright © 1996-2003 NIN - redakcija@nin.co.yu