2505, DECEMBAR 29 1998

OVALNI KABINET Monika Levinski je predsedniku Klintonu slala u Belu kucu i svoja razmisljanja o reformama obrazovanja

Kako li je onom senatoru sa Floride sa kojim je Bil Klinton razgovarao telefonom dok je Monika Levinski u Ovalnom kabinetu obavljala svoj pripravnicki staz? Predsednik je sa senatorom razgovarao preko k..., to jest bezvoljno. Dok je Klinton razmisljao globalno, njegove saradnice dejstvovale su oralno...

Zblizili su se u Klubu saksofonista, na prijemu. Zavoleli se, stupili u vezu. On je 42. predsednik Sjedinjenih Americkih Drzava Vilijam Dzeferson Klinton, zvani Bil, a ona Monika Levinski, pripravnica u Beloj kuci, kod sefa Generalstaba. Bil (rodjen 1946) objasnio je jednoj saradnici da Monika (rodjena 1974) u Ovalni kabinet dolazi tako cesto zato sto mu mladi ljudi pomazu da odrzi korak sa svim sto se dogadja u svetu! Pantalone je otkopcavao sam. Svedocenje gospodjice Levinski: "Mislim da je otkopcao pantalone... zato sto je postojala neka vrsta sale da ja nikada ne mogu da mu otkopcam pantalone, da jednostavno imam problema s tim!"

Predsednik je zivkao kasno nocu, telefonom, cetiri-pet puta mesecno, Monika je Predsedniku slala pakete u Belu kucu. Jednom mu je poslala i svoja razmisljanja o reformama obrazovanja!

(Predsednik nikad nije isao do kraja, samo oralno. Kakav je to muskarac? - pitaju se u tu delatnost verzirani poznanici nase malenkosti).

Za Dan zaljubljenih Monika je Predsedniku preko "Vasington posta" poslala sledecu poruku:

"Lepi, Nosen krilima ljubavi

Preleteh ove zidove

Jer kamene prepreke

Ljubav zadrzati ne mogu,

A sto ljubav moze

To ljubav pokusati sme

(Romeo i Julija, II, 2)

Srecan Dan zaljubljenih".

Predsednik je Moniki posle rekao da je video poruku u "Vasington postu", istom onom koji je intervjuisao naseg predsednika Milosevica, i da obozava "Romea i Juliju", Sekspira takodje.

Svedoceci nezavisnom tuziocu Kenetu Staru, sa Predsednikovog stanovista zlobnom voajeru, Monika je otkrila da Predsednik voli velike grudi (slicnost sa Sadamom Huseinom, vidi prilog o Sadamu). Pricalo se, naime, da je i izvesna gospodjica Vili cesto boravila u Ovalnom kabinetu. Kad mu je, u nastupu ljubomore, gospodjica Monika skresala u lice nedostojno ponasanje, Predsednik joj je odgovorio da je optuzba za seksualno uznemiravanje gospodjice Vili besmislena, zato sto se nikada ne bi priblizio zeni sa malim grudima kakve su u gospodjice Vili!

Predsednik je Moniki, po svoj prilici, obecavao brak. "Mislim da je, valjda, rekao, o, mislim da bismo bili dobar tim, tako nesto. A onda je u sali rekao, a sta cemo da radimo kada budem imao 75 godina, i budem morao da piskim 25 puta dnevno? A ja sam mu rekla da cemo to nekako resiti..."

Nekoliko prizora iz seksualnog zivota predsednika Sjedinjenih Americkih Drzava, onako kako ih je upamtila Monika Levinski, kako zbog njihove knjizevne vrednosti, tako i da se vidi koliko je to ozbiljna sila: "On je grickao cigaru. Onda je uzeo cigaru u ruke i posmatrao je... nekako bezobrazno. Onda sam ja pogledala u cigaru, pa onda u njega i rekla sam: Mozemo i to nekad da radimo".

Drugi prizor: "On mi je otkopcao haljinu i prsluce, i nekako mi skinuo haljinu s ramena i... sklonio prsluce... Gledao me je i dodirivao i govorio koliko sam lepa. Dodirivao mi je grudi rukama i usnama, dodirivao mi je genitalije, prvo kroz donji ves, a onda direktno. Pruzila sam mu oralni seks."

Za seksualnu stimulaciju bila je zaduzena Monika. Elektronskom postom poslala je Predsedniku poruku u kojoj opisuje efekat zvakanja mentol bombona pre oralnog seksa. U jednoj prilici, u Ovalnom kabinetu, upozorila ga je da upravo zvace mentol bombonu, ali je predsednik odgovorio da nema vremena za seks, poljubili su se i on je odjurio na zvanicnu veceru sa meksickim predsednikom Sediljom.

Avaj! Sve sto je lepo ima kraj. Rastali su se. Nju su prebacili u Pentagon, on je ocajavao: "Zasto moraju da mi te uzmu?" Ocajavala je i ona: "Pokusavam da izadjem na kraj sa silnim emocijama, a nemam nikog s kim bih razgovarala. Potreban si mi u ovom trenutku, ne kao predsednik, vec kao covek. Molim te, budi mi prijatelj".

On, iz straha od Senata, nije hteo vise da bude ni prijatelj. Kao i svako dete, Monika je nevino lila reku suza: "Zelis da se sklonim iz tvog zivota... Znala sam da ce me boleti kad ti budem govorila zbogom!"

Na rastanku su se poljubili strasno i fizicki intimno (izraz gospodjice Levinski).

Da bi mu se osvetila i stisala emocije, ponudila je na ekspertizu svoju plavu haljinu sa flekama. Ispostavilo se da su fleke Klintonove! Izbio je skandal. On joj je porucio: "Da sam znao kakva si ti osoba, ne bih se upetljao s tobom".

Onda je on napao Irak da bi se odbranio od impicmenta. Nije vredelo. Sada mu, u najboljem slucaju, preti ozbiljna novcana globa zbog seksualne nepromisljenosti i laganja. Sa oporezovanih 200 hiljada dolara godisnje plate i jos 169 hiljada neoporezovanih, nekako ce, valjda, te troskove podmiriti. Cena emocije!

Nema tu kica. To je iskrena i romanticna ljubavna prica 42. predsednika Sjedinjenih Americkih Drzava Vilijema Dzefersona (Blajta) Klintona, zvanog Bil, koji vlada svetom.



Copyright © 1996 NIN, Yugoslavia
All Rights Reserved.