Arhiva

Ješić isključen iz GSS-a?

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00

Iako portparol Građanskog saveza Srbije Ivan Malek negira da je predsedništvo stranke na sednici održanoj u ponedeljak isključilo Gorana Ješića, predsednika opštine Inđija i funkcionera ove stranke, Goran Ješić tvrdi da je ova informacija tačna. “Tačno je da sam isključen. Tu informaciju sam dobio od ljudi koji su bili na sednici, ali niko me još nije zvanično obavestio o tome, jer se čeka sednica Glavnog odbora koji mora da potvrdi ovu odluku”, kaže Ješić za NIN.

O razlozima zbog kojih je isključen iz stranke predsednik opštine Inđija kaže: “Ne vidim nijedan drugi razlog izuzev neslaganja sa predsednicom stranke Natašom Mićić. Nikada ranije se nije desilo da iz Građanskog saveza bude isključen neko ko drugačije misli, jer je ovo uvek bila stranka koja poštuje različita mišljenja.”

Ješić kaže da će sigurno nastaviti da se bavi politikom, ali nije razmišljao o pristupanju nekoj drugoj stranci, jer je uvek govorio da će biti član Građanskog saveza dok god on postoji. Na pitanje kako će ovo uticati na njegov rejting u Inđiji, kao opštini sa najviše stranih investicija po stanovniku u Srbiji, Ješić odgovara da će mu rejting sasvim sigurno porasti, ne samo u Inđiji, već i u celoj Srbiji