Arhiva

Najbolji u 2014.

NIN | 20. septembar 2023 | 01:00
Najbolji u 2014.


Titula menadžera godine 2014, glasovima većine članova SAM-a, dodeljena je Živoradu Vasiću, direktoru hotela Crowne Plaza Belgrade Hotel i direktoru NBGP Properties. Za mladog menadžera godine proglašena je Tamara Vlastelica Bakić, savetnik za korporativne komunikacije Viktorija grupe i docent na FON-u.

Titulu poslodavac godine dobila je kompanija Fijat automobili Srbija, a SAM je ove godine prvi put dodelio nagradu za društveno odgovornu kompaniju, koja je uručena NIS-u. Najboljom institucijom za obrazovanje menadžera proglašen je Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Regionalni projekat u 2014, koji je prema oceni članova SAM-a, najviše doprineo promociji celog regiona kao investicione destinacije je projekat Superkartica. Nagrada za razvoj i promociju liderstva među mladima otišla je u ruke Vesne Damnjanović, vanredne profesorke na Fakultetu organizacionih nauka.

Radojka Nikolić, osnivač i vlasnica Nira press - Ekonometar i Biznis magazin - ponela je titulu najboljeg novinara u oblasti promocije privrednih tema za 2014.
Za lidera u profesionalnom usavršavanju menadžera proglašena je PwC akademija, dok je priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća osvojila kompanija CBRE Serbia.
Posebna nagrada uručena je novinarki Marijani Milosavljević za lični humani čin godine.