Biznis klub Lideri

Dun & Bradstreet obezbeđuje kvalitet vaših podataka: Rešenjima i analitikom do boljih partnera, rezultata i tržišta

A.E. | 28. decembar 2023 | 09:58
Dun & Bradstreet obezbeđuje kvalitet vaših podataka: Rešenjima i analitikom do boljih partnera, rezultata i tržišta
PROMO / Dun & Bradstreet

Skoro 200 godina Dun & Bradstreet pomaže klijentima i partnerima da rastu i napreduju zahvaljujući podacima, analitici i rešenjima. Više od 6.000 naših zaposlenih širom sveta posvećeno je ovoj jedinstvenoj svrsi, a vode nas važne vrednosti koje nas čine priznatim liderom u oblasti podataka i analitičkih uvida za donošenje poslovnih odluka.

Podaci u našim rešenjima pokrivaju ceo svet i pružaju našim klijentima pristup jednoj od najvećih svetskih komercijalnih baza podataka, sa više od 500 miliona evidencija kompanija u 220 zemalja širom sveta.

Naš Data Cloud sadrži 90 odsto Fortune 500 kompanija, 2 milijarde ažuriranja godišnje, 1,3 milijarde match point-a. Ovo su samo neki od fascinantnih brojeva koji dokazuju da je Dun & Bradstreet globalni lider u b2b podacima.

Naši podaci i uvidi su vredni u svim fazama poslovanja bez obzira na ekonomsko okruženje i teške političke prilike u zemljama. Sa podrškom naših iskusnih stručnjaka, klijenti mogu da povećaju prihod, smanje troškove, smanje rizik i transformišu svoje kompanije.

Obezbedite kvalitet svojih podataka, poboljšajte odnose sa klijentima i automatizujte donošenje važnih odluka. Sa nekoliko klikova, potencijalne klijente proverite i upoznajte pre zaključivanja posla.

„Finansijski podaci su među najvažnijim podacima za naše klijente, jer im pomažu da procene rizik i potencijal svojih poslovnih partnera. Pored glavnih podataka, pravnih događaja, uvida u vlasništvo i plaćanje, D&B predstavlja preciznu i pravovremenu sliku o tome kako kompanije počinju, rastu, sazrevaju i, na kraju, propadaju“, izjavio je Frenk Venc, regionalni direktor podataka za Srednju Evropu u Dun & Bradstreet.

Zbog turbulentnih događaja poslednjih godina, naročito je teško pronaći pouzdane i stabilne poslovne partnere. Najbolje kompanije odlikuje izuzetna disciplina plaćanja i dobri poslovni odnosi, a istovremeno ostvaruju odlične poslovne rezultate i brinu o zadovoljstvu svih uključenih u radne procese. Kao takvi su uzor drugim kompanijama i uživaju visok ugled na tržištu.

Kompanija Dun & Bradstreet pomoću precizne metodologije izračunava bonitetnu ocenu pojedinačne kompanije i označava je slovom od A do E. To znači da uspešnost kompanije određuje pouzdana isprava, a izračunava je nezavisna globalna bonitetna agencija. Bonitetnu ocenu izvrsnosti imaju isključivo najbolje kompanije.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti dokazuje da kompanija spada u najbolje u Srbiji i regionu – to znači da posluje uspešno, kvalitetno i odgovorno. Sa ovakvim uglednim poslovnim partnerom želi da sarađuje svaka kompanija. Sertifikat, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu, potvrđuje da je primalac pouzdana, stabilna kompanija, s kojom je bezbedno poslovati.

Doprinosi sticanju novih kupaca i dobavljača i tako pomaže da se ispiše nova uspešna priča. Za brojne kompanije predstavlja i nagradu za uloženi trud, a istovremeno i motivaciju njima i zaposlenima da se i dalje razvijaju, unapređuju i napreduju.