Biznis klub Nove tehnologije

ENDORFIT Inovativni trendovi važan segment u korporativnom darivanju

Promo | 16. novembar 2023 | 14:35
ENDORFIT Inovativni trendovi važan segment u korporativnom darivanju
PROMO / Nemanja Jovanović

Poslovno darivanje i razmena poklona sastavni su deo korporativnog bontona. Iako i ovaj segment ima svoja pravila, svedoci smo da se trendovi menjaju, da se traže inovativni i nesvakidašnji pokloni, a da tradicionalni postaju deo prošlosti.

Ova evolucija u korporativnom darivanju reflektuje dinamičnost savremenog poslovnog okruženja. Kompanije sada tragaju za načinima da se istaknu, ne samo kroz poslovne poduhvate, već i kroz pažljivo odabrane poklone koji odražavaju inovativni duh i autentičnost. To potvrđuje da darivanje postaje više od formalnosti, postaje prilika za stvaranje nezaboravnog iskustva i jačanje povezanosti među poslovnim partnerima.

Umesto standardnih i očekivanih gestova, sada se cene iznenađenje i kreativnost u odabiru poklona, a upravo jedan od najoriginalnijih uskoro će ponuditi kompanija Endorfit, koja je svoju inovativnu platformu razvila pomoću granta preko drugog godišnjeg konkursa StarTech programa koji sprovodi NALED, uz finansijsku podršku kompanije Filip Moris.

„Drago mi je da je StarTech prvi prepoznao ovu ideju i na to se sada samo nadovezuju drugi investitori. Od početka smo imali veliku podršku i što se tiče edukacije i njihovog mentorstva. Ova platforma omogućiće korisnicima pristup biblioteci najboljih vežbi koje prijaju njihovom fizičkom stanju, ali su i prevencija zbog nedovoljne aktivnosti. U ponudi ćemo imati i vežbe za treniranje kardio sistema, treniranje snage, jogu, meditaciju. Imaćemo više programa koji će biti selektovani naspram onog što korisnici preferiraju na svetskom tržištu“, kaže Mihail Dudaš, direktor Atletskog saveza i osnivač kompanije Endorfit.

Endorfit platforma će u narednih nekoliko meseci biti dostupna na tržištu i predstavljaće platformu za trening koja ima komponente veštačke inteligencije softverskog tipa. Nakon svakog treninga korisnicima će biti ponuđena sugestija šta bi trebalo uraditi za sledeći trening, kao i preporuka šta uneti u svoj organizam nakon treninga.

„Svaki korisnik imaće isplaniran ceo put do cilja, bilo da je u pitanju redukcija težine, dobijanje na masi ili povećanje fizičkih sposobnosti. Sve će biti digitalno, postojaće registracije, a sve kompanije koje budu želele da svojim zaposlenima, saradnicima ili partnerima daruju ovakav poklon moći će to da urade, a korisnik će svom nalogu moći da pristupi na osnovu QR koda ili registarske oznake“, precizira Dudaš.

 

Tagovi